Римска декларација љекара и научника против вакцинације опасним вакцинама против Ковид-19

„Global Covid Summit“  („Глобални самит о ковиду“) је производ међународног савеза лекара и научника, посвећених говорењу истине о истраживању и лечењу пандемије Ковида.

Хиљаде су умрле од Ковида због тога што им је ускраћено рано лечење које би спасило живот. Декларација је снажно упозорење лекара који се свакодневно боре за право да лече своје пацијенте и право пацијената да примају те третмане – без страха од мешања, одмазде или цензуре од стране владе, апотека, фармацеутских корпорација и великих технологија. Захтевамо да се ове групе повуку и поштују светост и интегритет односа пацијент-лекар, основну максиму „Прво, не нашкоди“ и слободу пацијената и лекара да доносе информисане медицинске одлуке. Животи зависе од тога.

Преко 17.000 лекара и медицинских научника изјављује (и потписује задње аужурирање декларације 11.5.2022, Declaration IV-Restore Scientific Integrity) да се мора укинути ванредно стање, обновити научни интегритет и позабавити злочинима против човечности.

Прва декларација, септембар 2021

Прва декларација на хрватском језику, за потпис љекара и научника из области медицине

Друга декларација октобар 2021 са приложеним доказима

Друга декларација (превод), за потпис љекара и научника из области медицине

Global Covid Summit Pediatric Declaration (6.6.2022) Педијатријска декларација Глобалног самита о Ковид-у 

Педијатријска декларација Глобалног самита о Ковид-у  (превод) Global Covid Summit Pediatric Declaration (6.6.2022)


Декларација на српском језику, превод:

Од 8 ујутро по источном времену 18. 1. преко 17.000 доктора и научника потписало је Римску декларацију

МИ, СВЕТСКИ ЛЕКАРИ, уједињени и одани Хипократовој заклетви, препознајући непосредну претњу човечанству коју доноси актуелна политика Ковид-19, приморани смо да изјавимо следеће:

БУДУЋИ ДА смо, након 20 месеци истраживања, милиона лечених пацијената, стотина спроведених клиничких испитивања и подељених научних података, показали и документовали наш успех и разумевање у борби против КОВИД-19;

БУДУЋИ ДА су, у разматрању ризика и користи од главних политичких одлука, хиљаде лекара и медицинских научника широм света постигли консензус о три основна принципа;

ЗАТО, САДА ЈЕ:

ОДЛУЧЕНО, ДА ЗДРАВА ДЕЦА НЕЋЕ БИТИ ПОДВРГНУТА ПРИСИЛНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ ( погледајте доказе који то поткрепљују )

  • За здраву децу млађу од осамнаест година постоје занемарљиви клинички ризици од инфекције SARS-CoV-2.
  • Дугорочна безбедност тренутних вакцина против КОВИД-а код деце не може се утврдити пре него што се уведу такве полисе. Без снажних, поновљивих, дугорочних података о безбедности, ризици по дугорочни здравствени статус деце остају превисоки да би се подржала употреба код здраве деце.
  • Деца ризикују тешке, нежељене догађаје због примања вакцине. Код деце је доказано трајно физичко оштећење мозга, срца, имунолошког и репродуктивног система повезано са генетским вакцинама заснованим на SARS-CoV-2 „spike“ протеинима.
  • Здрава, невакцинисана деца су кључна за постизање имунитета крда. Доказано је да природни имунитет толерише инфекцију, што доприноси заштити заједнице, док нема довољно података да би се проценило да ли вакцине против Ковида помажу имунитету крда.

ОДЛУЧЕНО, ДА ПРИРОДНО ИМУНИЗОВАНЕ ОСОБЕ, ОПОРАВЉЕНЕ ОД SARS-CoV-2 НЕ ПОДЛЕЖУ НИКАКВИМ ОГРАНИЧЕЊАМА ИЛИ ОБАВЕЗНОЈ ВАКЦИНИ ( погледајте пратеће доказе )

  • Природни имунитет даје највећу заштити и најдуготрајније је решење против развоја болести КОВИД-19 и њених озбиљнијих исхода.
  • Природно имуне особе имају најмањи ризик од преношења , тако да не би требало да буду предмет путних, професионалних, медицинских или социјалних ограничења.
  • Природни имунитет обезбеђује најбољи извор имунитета стада , услова неопходног за искорењивање Ковид вируса.

ОДЛУЧЕНО, ДА СВЕ ЗДРАВСТВЕНЕ АГЕНЦИЈЕ И УСТАНОВЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЕ МЕШАЈУ ЛЕКАРИМА КОЈИ ЛЕЧЕ ПОЈЕДИНАЧНЕ ПАЦИЈЕНТЕ ( погледајте доказе у прилог )

  • Рана интервенција са бројним доступним агенсима показала се безбедном и ефикасном и спасила стотине хиљада живота.
  • Ниједан лек који је већ добио регулаторно одобрење неће бити ограничен на „off-label“ употребу, посебно током ове глобалне хуманитарне кризе изазване вирусом који брзо мутира, а који захтева брзо усвајање стратегија лечења.
  • Здравственим агенцијама ће бити забрањено да се мешају лекарима који прописују третмане засноване на доказима, које сматрају неопходним, а осигуравајућа друштва морају престати да блокирају плаћања за лекове који спасавају животе које преписују лекари.

ПРЕПОРУЧЕНА ЗАКОНОДАВНА ИЛИ ИЗВРШНА МЈЕРА:

Сматрамо да кршење било ког од ова три принципа непотребно и директно ризикује смрт наших грађана. Овим препоручујемо лидерима држава, покрајина и нација да донесу законе или предузму извршне мере за забрану три горе описане праксе.

У СВОЈСТВУ СВЕДОКА, доле потписани су потписали ову Декларацију:
Потпишите декларацију… (само доктори и медицински научници, молим)


Педијатријска декларација Глобалног самита о Ковид-у (Global Covid Summit Pediatric Declaration, 6.6.2022)

Седам аргумената против обавезне вакцинације. Љекари њемачком Бундестагу јануар 2022

Имунизација против КОВИД-19 – непотребна и сувише опасна по здравље

Детектован „вишак смртности“ у неким државама који имају ажуран систем праћења

Пандемијске лажи- ко је крив за преминуле и болесне након пандемије?

Јавно обавештење о личној одговорности лекара и одговорних лица у вези препорука и превентивe Ковида 19 код деце