Пандемијске лажи- ко је крив за преминуле и болесне након пандемије?

За повећање преминулих од „изненадитиса“, синдрома изненадне смрти, након проласка врхунца пандемије, већ дуже времена се појављују нека званична оправдања. Изненадне смрти, пораст вишка смртности видиљиво изнад досадашњег статистичког просјека и пораст болести се дешавају нпр. код:

Пилота ЛИНК1         ЛИНК2
Љекара Умрли доктори у Канади, 93 и није крај
Спортиста ЛИНК1
Вакцинисаних грађана ЛИНК1        Изненада преминули (документарни филм са преводом)

More vaccinated deaths than unvaccinated deaths from covid (US) – YouTube

Нерођених и рођених беба ЛИНК1        ЛИНК2
Све озбиљне државе које иначе имају висок степен имунизације становништва против Ковид-19,  су (због бољег праћења и ажурнијих статистика у односу на БиХ) званично детектовале вишак у просјечној смртности свога становништва. За сада,  нису званично објаснили зашто се појавио. Неке од тих држава су покренуле званичне истраге и траже узрок скока смртности.  Наводимо податке за неколико држава, неки су и графички приказани:
Њемачка ЛИНК1        ЛИНК2       ЛИНК3
Уједињено Краљевство ЛИНК
Израел ЛИНК
Швајцарска ЛИНК
Аустрија ЛИНК
Аустралија ЛИНК
Јапан ЛИНК1        ЛИНК2
Италија
Филипини ЛИНК1        ЛИНК2

Медији и „струка“ кажу нам да су криви следећи узроци:

Назив „узрока“ Кратко објашњење или тврдња „узрока“ Линкови примјера
Климатске промјене Узрокују пораст здравствених проблема. ЛИНК1     ЛИНК2
Соларне олује Вјерује се да су због поремећаја у магнетском пољу Земље, соларне олује узрок за до 5500 смртних случајева повезаних са срцем у Сједињеним Америчким Државама.
(Превише је) хладно вријеме Када је вани хладно, веће шансе за крвне угрушке и срчани удар .
Превише је топло вријеме Високе температуре наводно доводе до срчаних проблема, нарочито код „обојених“ људи. ЛИНК1     ЛИНК2
Мало топлије ноћи Пораст температуре од 1 степена Целзијуса могао би повећати ризик од смрти од кардиоваскуларних болести за 3,1% код мушкараца у периоду од 60 до 64 године, “али не и код старијих људи, мушкараца или жена у обе групе”.
Влажно вријеме Када је влажно вријеме, каже се да је штетно за тијело.
Чишћење снијега Повећава ризик од срчаног удара или застоја срца. ЛИНК1     ЛИНК2
Љетно рачунање времена Представља ризик за здравље срца, што наводно има везе са поремећајем унутрашњег сата тијела
„Уобичајенa појава“ за све људе  Свако је у ризику, неки фактори још повећавају ризик. ЛИНК
„Случајност“
Чести и масовни срчани удари и смрти спортиста на терену су само случајност. ЛИНК
Раскалашан живот (спортиста) или допинг
Лумпују ноћу, дрогирају се, пију, пуше, или користе допинг, и онда падају по терену након напора. ЛИНК1    ЛИНК2  ЛИНК3
Тинејџери Сваки може доживјети срчани удар.
Високи људи Имају повећан ризик од болести живаца, срца и коже.
Здраве младе жене у топ форми („фит“)
Спонтана дисекција коронарне артерије (СЦАД) може изазвати срчани удар  у доби од 22 године.
Усамљене старије жене Од 65 до 99 година изложене су већем ризику од срчаног удара.
Физичка активност Повећава ризик (а не смањује како се одувијек мисли) јер убрзава стварање наслага у коронарним артеријама.
Пливање
Нагло кочење
Секс
Сједење осам сати дневно
Туширање хладном водом Може довести до срчаног удара или срчане аритмије.
Вртларство Загађивачи у тлу могли би штетно утицати и повећати ризик од срчаних болести.
Срећни догађаји Повећавају ризик од срчаног удара – синдром срећног срца.
Сарказам Саркастични имају већи ризик од срчаног удара.
”Сезона можданог удара” Три до четири седмице након сезоне грипе почиње сезона можданог удара. Вакцинишите се против грипе да смањите ризик од можданог удара.
Грип
Грип повећава шансу да добијете мождани удар. ЛИНК
Гледање узбудљивог филма Може довести до “срчаног удара изазваног узбуђењем”.
Превише гледања ТВ Узрокује повећан број крвних угрушака. ЛИНК
Видеоигре Играње видеоигара узрокује ријетке срчане ударе код дјеце.
Шпорети на гас
Емитују гасове на нивоима који су „небезбедни и повезани са респираторним болестима, кардиоваскуларним проблемима, раком и другим здравственим стањима“. ЛИНК
Растући рачуни за нпр. енергију Могу повећати ризик од срчаног и можданог удара.
Бука авиона, тј. живот испод путање летова
Повећава ризик од срчаног удара за  72%!!!
Нова ‘високо реактивна’ хемикалија у атмосфери Триоксиди, могу продријети у честице у ваздуху, и могу изазвати срчане болести.
Коришћење дезодоранса
Неки заслађивачи
Замјена за шећер под називом еритритол повезана је са згрушавањем крви, можданим ударом, срчаним ударом и смрти. ЛИНК
Парацетамол
Грејп (грејпфрут)
Познато је одраније, само су обновили у медијима подсјетник, повезан је са згрушавањем крви, можданим ударом, срчаним ударом и смрти. ЛИНК1     ЛИНК2
Јаја Колин који се налази у јајима наводно повећава способност згрушавања крви, што може довести до повећаног ризика од крвних угрушака. ЛИНК
Прескакање доручка Повећава ризик од смрти од свих узрока за 32%, и  ризик од срчаног удара за 21%.
Узимање три пића дневно
Непостојећи „постковид“ синдром Сваки „риједак или непознат до сад“ симптом и нуспојава, убачен је као узрок здравственог проблема или смрти од КОВИДА. Напомена: јасно је да понекад остају посљедице прележане болести, али кад болест има неограничен број симптома, то не може да буде синдром. Дио симптома је уствари видљива нуспојава опасних лијекова који су се користили у лијечењу ковида, и/или „вакцина“ које су људи примили, као и прикривање љекарских грешки, незнања и незаинтересованости за утврђивање правог узрока симптома или смрти пацијента- за све то је фантастичан израз: „то је посљедица ковида“.
ЛИНК  ИСТИНА
Инфекција КОВИД-19 Повезан је с повећањем срчаних удара, посебно у доби од 25 до 44 године. Напомена: срчани удар никад није био званичан симптом вируса прехладе из фамилије корона вируса, али зато јесте на листи нуспојава вакцине. Прећуткује се да је већи дио особа вакцинисан, и да се не може два и више пута добити иста варијанта вируса. Особа која преболи први пут је природно имунизована.
Кашњење здравственог система у детекцији и лијечењу тешких болести због пандемије За вишак смртности криво је преоптерећење здравственог система током пандемије. ЛИНК1     ЛИНК2
Пандемијски стрес Стрес узрокован пандемијом узрок је пораста срчаних удара. Напомена: Ово је тачно за дио преминулих, нарочито за доба прије доласка вакцина, јер су медији и политичари подстицали страх од смрти. Ми се сјећамо изјава као што је: „Гробља ће бити пуна!“.
Погрешне (застрашујуће) информације из покрета против вакцинације Могу узроковати психолошки стрес код вакцинисане особе,  што онда може проузроковати „наводне“ нуспојаве вакцина против КОВИД-а. Напомена: Испада да људе убије истина,  а не сама вакцина. Уколико вакцинисана особа није умрла у првој фази страшења од стране медија и политичара, тешко да ју је убила или да ће је убити (накнадно изречена) истина.

Након што сте погледали ову листу, која упркос труду није комплетна, схватате размјере покушаја сакривања истине. Ови медијски покушаји комбинују се са престанком службених јавних објава о статистикама болесних/умрлих као што је то прекинуто у УК, штимањем податка у медицинским базама  које дају податке и статистике, итд. Које год да методе користе, ипак не могу да покрију високе проценте губитка становништва (око нпр. 20% и више). Смртни случајеви за сада, до краја службених истрага у државама које се усуде да их спроведу, остају забиљежени као „НЕПОЗНАТ УЗРОК СМРТИ“ или приписани болестима које су се развиле у тијелу (рак, мождани, срчани) тамо гдје се аутопсијама не жели сазнати узрок.