Сексуализација дјеце и родна идеологија

Дијете има право да буде дијете, супротно од жеље намјерне сексуализације дјеце и утицаја родне ненаучне хипотезе, познате као родна идеологија, родна теорија или „родна равноправност“, као и утицаја „WOKE“, „queer“, LGBTIQ+ покрета и дијела феминистичких покрета који су издали идеју равноправности полова, у корист хаоса који стварају „родни идентитети“.

Дјеца нису зрелија и паметнија када имају приступ технологијама и са њима повезаним услугама, напротив! Зрелост је између осталог потпуно схватање посљедица својих или туђих поступака. Данашњи лак приступ непримјереним садржајима уништава постепеност и нарушава пуноћу сазријевања дјеце, а систем и родитељи губе битку против електронске технологије која је прерано и неодговорно дата дјеци у руке. Изложеност медијима,  прикривеним порукама маркетинга које циљају на најниже побуде, несвјесност родитеља који саучествују облачењем и шминкањем дјеце на начин који имитира свијет одраслих, додатно отежава одрастање.  Груб упад у свијет одраслих, за дјецу резултује претварањем других личности (особа) и самих себе – у објекте, и веома отежава функционалност будућих емотивних веза кад та дјеца одрасту.

Као дио псеудонаучне струје која нам долази са Запада, почело је, прво кроз медије, а онда и преко медицинске струке и политике, системско пропагирање (пре)раног упознавања дјеце са темема које нису примјерене за њихов узраст.

Дјеци се ускраћује да буду дјеца, под разним изговорима модерности и толеранције. У њихово дјетињство упадају наметљиво или прикривено одрасли са искривљеним погледима на свијет и развој, нпр. они који сматрају да су сва дјеца веома сексуална од најранијег доба и да се то треба организовано и плански „погурати“ и убрзати преко институција државе, занемарујући постепеност емотивног развоја за који треба дуго времена. Посљедице које могу настати воде комплетно друштво, нове генерације, у стање у којем све постаје „нормално“, што никада људима од постанка свијета није било нормално.

У неким државама све (сексуализација, „gender fluid“ опције итд.) почиње у васпитно образовном систему, од вртића, а нпр. врхунац пресудонаучне „теорије о роду“ (тј. тачније-огромне заблуде), завршава са тешким физичким траумама (оштећењима преко тзв. „операције промјене пола“) и увећаним психичким траумама након коначне спознаје да је немогуће промијенити физички пол. Медицинска промјена спољне физичке манифестације пола (естетска операција преварно названа „промјена пола“) је велики бизнис, у порасту, који све више плаћају солидарно сви грађани преко буџета држава.

У крајњем и најмрачнијем спектру „теорије о роду“, и ране сексуализације дјеце, скривено чека и све отвореније стоји друштвена нормализација сексуалних односа са дјецом и педофилије.

Сматрамо да се рана сексуализација и родна пропаганда (идеологија) мора забранити у уџбеницима и школама, а постојећи проблеми тог малог дијела популације који има проблема са самоспознајом, рјешавати на друге, паметније начине, који не иду у смјеру сакаћења дјеце и/или нормализације проблематичних понашања.

Дозволимо и омогућимо дјеци да остану дјеца што дуже, као што је природно, логично,  уобичајено и дефинисано основним дјечјим правима до пунољетсва.

Родна индоктринација Републике Српске -увод

Ограничење приступачности порнографије дјеци, предлог законодавству

Допис Предсједнику РС -за забрану промовисања ЛГБТ вриједности дјеци

Не дозволите овакве законе код нас, негирање биологије и права родитеља

Родитељи на маргини друштва, обимни досијеи ученика и реферални механизам

Зашто ЛГБТ лобистКИЊЕ раде истраживања насиља над женама и децом?