Дезинфекција и мјере – непотребне и опасне по здравље

Дезинфекциона средства и друге бесмислене епидемиолошке „мјере против КОВИД-19“ дјеци су нанијела вишеструку штету по здравље.

Без одговарајућих научних студија и доказа, наметнуте су препоручене „превентивне заштитне мјере“ коју су спровођене као обавеза, иако школске установе већином нису располагале материјалним ресурсима за спровођење, а њихови људски ресурси су били умијешани у низ незаконитих радњи (медицинских и правних) за које нису били надлежни, нити стручни.

Све мјере, некада појединачно, а често комбиновано, веома су нарушиле процес наставе и преношења знања, што се одразило на даљи процес наставе код прелазак у више разреде. Подјеле истог разреда на смјене, удаљавање једних од других у клупама, комбиновано са присиљавањем на ношење необавезних и неефикасних маски, нарочито је оштетило најмлађе разреде који су тек пристигли у школске клупе.

Једина заштитна мјера која је имала смисао, прање руку, је мјера коју није било потребе ни наглашавати дјеци која имају нормалне хигијенске навике.

Родитељи, немојте због страха, незнања, понашања околине, да уништавате здравље свог дјетета. Информишите се додатно:

ОДРЖАНА ЈАВНА ДИСКУСИЈА „Здравствени, психолошки и правни аспекти противпандемијских мјера“

Потреба јавне расправе и укидања цензуре

Хемијска средства у школама -опасност за дјецу

„Lockdown“ (закључавање) није било оправдано – прво признање „струке“ из Србије

Научни текстови, књиге и радови против преварних PCR тестова

Плакати и постери

Брошуре и прилози за документа