Педијатријска декларација Глобалног самита о Ковид-у (Global Covid Summit Pediatric Declaration, 6.6.2022)

Због медијске блокаде и цензуре другог мишљења, педијатри су се окупили да упозоре јавност на опасност вакцинације дјеце са вакцинама против КОВИД-19. Ови педијатри нису противници вакцинације, али јесу за то да се свако неуспјешно, опасно имунизационо средство, одмах избаци из употребе.

Global Covid Summit Pediatric Declaration (6.6.2022)

Педијатријска декларација Глобалног самита о Ковид-у  (превод) Global Covid Summit Pediatric Declaration (6.6.2022)

Декларација педијатра се ослања на основну, Римску декларацију из 2021 године:

Римска декларација љекара и научника против вакцинације опасним вакцинама против Ковид-19

Преведен текст декларације педијатара:

Педијатријска декларација Глобалног самита о Ковид-у

Педијатри и специјалисти за педијатрију издају декларацију о штетности јавних политика КОВИД-19 по децу у светлу предстојећег састанка ФДА
  • Забринути лекари и медицински научници

Ми смо педијатри, педијатри специјалисти и лекари који лече децу у нашим ординацијама и који подржавају нашу заклетву „Прво, не шкоди“, када пружамо медицинску негу деци.

Признајемо, ценимо и потврђујемо у целини претходне декларације лекара и научника Глобалног самита о ковиду.

Потврђујемо да никада није било ванредно стање за новорођенчад, децу и адолесценте у вези са КОВИД-19, јер је њихов природни имунитет снажан, а ризик од тешке болести или смрти минималан. Штавише, већина деце је сада развила природни имунитет на SARS-CoV-2.

Примећујемо да су непотребне и неефикасне политике јавног здравља у вези са КОВИД-19 имале посебно катастрофалне последице по децу и адолесценте. Узнемирени смо недавним променама у развојним плановим (миљоказима) за децу које вероватно одражавају ове последице.

Никада није доказано да су маске ефикасне у заустављању преношења SARS-CoV-2, али се показало да су штетне по друштвени развој и ментално здравље деце и адолесцената.

У принципу се слажемо са вакцинацијом и имамо поуздане регулаторне мере заштите, укључујући повлачење ранијих вакцинација са тржишта када су испуниле конзервативни стандард забринутости за безбедност (нпр. RotaShield  1999. године ). Ово нам је омогућило да препоручујемо рутинске вакцинације у детињству, када је то потребно, мирне савести.

Разумемо да ињекције КОВИД-19 нису традиционалне вакцине. Уместо тога, то су експерименталне генетске терапије са новим механизмима деловања и непознатим краткорочним и дугорочним ризицима. Никада нису давани људима у тако великом обиму и одобрени су само уз одобрење за хитну употребу (ЕУА).

Верујемо да су лекари и поверење јавности нарушени одласком регулаторних и саветодавних тела, као што су Америчка управа за храну и лекове (ФДА) и Центри за контролу болести (ЦДЦ), од утврђених преседана временског оквира, истраживања, процедура, транспарентности , сигурност и ефикасност.

Свесни смо невиђеног броја нежељених догађаја и смрти пријављених систему за пријаву нежељених догађаја вакцине ( ВАЕРС ) од увођења ињекција КОВИД-19. Лично смо сведоци повреда које су временски везане за давање ињекција КОВИД-19 деци у сопственој клиничкој пракси.

Компликације повезане са инјекцијама КОВИД-19, укључујући миокардитис и друга оштећења кардиоваскуларног и нервног система, вероватно имају доживотне штетне импликације.

Етички принципи информисаног пристанка захтевају потпуно откривање ризика, користи и алтернатива, без навођења или принуде, за све медицинске терапеутике. Штавише, деци недостаје медицински капацитет за доношење медицинских одлука и родитељима не треба ускратити право на доношење медицинских одлука за своју малолетну децу.

Снажно осуђујемо мешање болница, послодаваца и надлежних регулаторних агенција у однос лекара и пацијента. Лекарима је запрећено губитком лиценце, сертификата одбора и запослења, што је у великој мери нарушило њихову способност да добију истински информисани пристанак од одраслих пацијената или родитеља малолетне деце.

Истраживачки терапеутици под ЕУА, као што су генетске ињекције за КОВИД-19, Remdesivir и Paxlovid (који садржи инхибитор протеазе са упозорењем исписаним у црној кутији) нису индиковани за благе болести, посебно код деце и адолесцената, за које су ризици у великој мери већи од користи.

Морално смо приморани да бранимо здравље и добробит све деце, и овим изјављујемо да:

• Морају се препознати супериорни урођени имунитет, природни имунитет и минимални ризик од болести КОВИД-19 код деце.

• Због невиђених негативних безбедносних сигнала, давање ињекција КОВИД-19 треба одмах прекинути за све старосне групе, а посебно за децу.

• Ињекције КОВИД-19 не би требало да буду одобрене за децу од 6 месеци до испод 5 година, током предстојећих расправа ФДА у јуну 2022.

• Маске никада не би требало да буду захтеване за децу.

• Обавезе ношења маски у школи, тестирање, карантин и убризгавање (имунизационог  средства против9 КОВИД-19 треба одмах престати.

• Ни Remdesivir  ни Paxlovid не би требало да буду одобрени, коришћени или препоручени за децу.

• Било који закон који родитељима ускраћује право на доношење медицинских одлука за своју малолетну децу, као што је тренутно предложен у држави Калифорнија , треба да буде заустављен.

• Нежељени исходи употребе генетских ињекција ЦОВИД-19 морају бити ригорозно проучавани и истражени са циљем идентификације потенцијалних лекова и помоћи повређеним особама.

• Забринутост лекара, посебно у вези са безбедношћу било које медицинске интервенције, никада више не сме бити ућуткана. Лекарима мора бити дозвољено да користе своју професионалну стручност за пружање неге појединачним пацијентима без претње или сукоба интереса од стране регулаторних агенција, послодаваца, болница и фармацеутских компанија.

Изазов нашим колегама:

Нашим колегама лекарима који пружају медицинску негу деци,

Уједињени смо у нашој лојалности нашој заклетви „Прво, не нашкоди“. КОВИД-19 политике јавног здравља  наметнута друштву, имале су катастрофалне последице по децу и адолесценте. Ако доводите у питање ове смернице, профил ризика у односу на корист генетских ињекција КОВИД-19 код деце, или сте видели педијатријске повреде, укључујући смрт, услед ињекција КОВИД-19, нисте сами. Стојимо уз тебе.

Молимо вас да нам се придружите, док радимо на заштити наше деце. Представљамо хиљаде лекара који деле ваше бриге и заједно имамо снагу да станемо на праву страну историје. Када су први пут уведене ињекције КОВИД-19, ови нежељени догађаји нису били широко познати. Временом, сигнали безбедносних података су порасли на никада раније виђене бројеве, а многи од нас се брину о пацијентима повређеним вакцином у нашим клиничким праксама. Време је да устанемо и проговоримо као јединствена група. Ово је највећа јавноздравствена катастрофа у нашем животу, и као професионалци морамо се устати као један глас да говоримо у име рањивих међу нама.

Да бисте додали своју сагласност на ову и друге декларације Глобалног самита о Ковид-у, потпишите се овде .

Mary Talley Bowden доктор медицине (MD), специјалиста за ухо, нос и грло

Angie Farella, MD, општи педијатар

Meredith Grebowicz, MD, општи педијатар

Kamli Jura, MD, општи педијатар

Stephen Kebe, MD, општи педијатар

Katarina Lindley, DO, FACOFP, породични лекар

Mark McDonald, MD, дечији и адолесцентни психијатар

Kimberly Milhoan, MD, FASA, педијатријски анестезиолог

Kirk Milhoan, MD, FAAP, FACC, општи педијатар, педијатријски кардиолог

Prabhat Mishra, MD, педијатријски анестезиолог

Renata Moon, MD, FAAP,  педијатријска болница

Renata Moon, MD, општи педијатар

Bethany Rife, MD, општи педијатар

Monique Robles, MD, МС биоетика, педијатријски лекар

Kristen Roeder, MD, општи педијатар

Molly Rutherford, MD породични лекар

Monica Wehby, MD, FAANS, FACS, педијатријски неурохирург


Имунизација против КОВИД-19 – непотребна и сувише опасна по здравље

Седам аргумената против обавезне вакцинације. Љекари њемачком Бундестагу јануар 2022

Декларација из Грејт Барингтона против бесмислених епидемиолошких мјера (Great Barrington Declaration)

Пандемијске лажи- ко је крив за преминуле и болесне након пандемије?

Детектован „вишак смртности“ у неким државама који имају ажуран систем праћења

Шта нас лажу у главним медијима?