Хитна обустава „вакцинације“- отворено писмо њемачког медицинског удружења 6.2.2023

Њемачко „Медицинско професионално удружење Хипократове заклетве“ ( „Ärztlicher Berufsverband Hippokratischer Eid“- ÄBVHE) објавило је отворено писмо јавности.

6.2.2023 Отворено писмо -оригинални текст

PDF- Отворено писмо -оригинални текст: ÖB-PM_Fruchtbarkeistschäden_u_Genveränderungen_durch_Impfungen_nachgewiesen_ÄBVHE_6.2.23

 

Превод отвореног писма:

Отворено писмо влади, министрима здравља, посланицима, црквама итд. / САОПШТЕЊЕ од 06.02.23

06.02.2023

Постоји хитна потреба за акцијом: „вакцинације“ против Kовид-19 морају бити одмах прекинуте, јер је доказано да угрожавају становништво на много начина и да су главни узрок вишка смртности::

Неплодност узрокована „вакцинацијама“ против Ковид-19 доказана

Звона за узбуну требало је да звоне већ дуго, али ћуте или су бар необјашњива тиха: Научно доказан пад рађања од 10-15 одсто тачно 9 месеци након почетка масовне вакцинације за репродуктивне старосне групе у многим државама је шокантан и требало је да доведе до моменталног прекида вакцинације.
Константно повећање вишка морталитета од 3,9% у 2021. (у поређењу са 2016-2020, Дестатис) и додатних 59.000 људи = 5,8% више у 2022. у односу на 2021. углавном је последица многих нежељених ефеката „вакцинација“. Доказано је да оне производе генетске промене, тромбозу, срчани удар, мождани удар, хроничне упале и, између осталог, рак.

Одавно је познато, да је 10% ревакцинисаних (бустероваих) жена у анализи израелског Министарства
здравља од 10.2.  имало менструалне неправилности, што указује на хормонске промене или упале у гениталном тракту. Reported Adverse Events After Receiving Pfizer’s Third (Booster) Dose of the Vaccine for COVID-19 | Ministry of Health (www.gov.il).

Одавно је познато, да је било око 80% побачаја када су генетски манипулисане „вакцинације“ против короне дате у прва 3 месеца.
Такође је медицински апсолутно несхватљиво и неодговорно да је „StIko“, на основу потпуно неадекватних података и запажања, од којих су нека засновани на периоду посматрања од само 1 недеље, препоручио вакцинацију и за труднице од 3. месеца, иако су труднице и дојиље  биле искључене из студија одобрења.

Мушка плодност и генитални органи су оштећени

Преглед тренутне студије коју су спровели Бергхолз и Стегер (Bergholz und Steger), која је посебно испитивала плодност мушкараца, не само да јасно показује пад броја сперматозоида након друге вакцинације, него и нагло повећање болова у тестисима, упалу тестиса, проблему са пенисом и еректилну дисфункцију– то се онда често комбинује са срчаним проблемима. Да ли ињекције РНК ЦОВИД-19 утичу на плодност код мушкараца? Најновије чињенице и перспективе (Do COVID-19 RNA-Injections AffectMale Fertility? Latest Facts and Perspective) https://www.jelsciences.com/articles/jbres1648.pdf

Оно што је алармантно је ниво лошег дизајна студије и погрешног тумачења, изгледа више умирујуће него што објективно представља оно што је пронађено. Ово је озбиљна обмана становништва, које (још) верује у „објективност науке“ и на коју мисле да могу и заправо треба да могу да се ослоне.

Инциденца рака код мушкараца и жена је порасла од почетка вакцинације:

Поред тога, званичне базе података и статистички подаци показују екстремно повећање тумора тестиса(+369%), рака јајника (+28%) који ће се видети од 2020. до 2021. године, додатни су знаци да су нежељени ефекти „вакцинације“ опасни по живот и да се такође не заустављају на гонадама.
  Р. Џонсон, “Сен. Џонсон секретару Остину: Да ли је Министарство одбране видело повећање медицинских дијагноза међу војним особљем? Саопштења за јавност, мај 2022 (R. Johnson, “Sen. Johnson to Secretary Austin: Has DOD Seen an Increase in Medical Diagnoses Among Military Personnel?,” Press Releases, May 2022.). https://www.ronjohnson.senate.gov/2022/2/sen-johnson-to-secretary-austin-has-dod-seen-an-increase-in-medical-diagnoses-among-military-personnel (accessed May 07, 2022).

Посебно код млађих вакцинисаних жена(<50 година)  од вакцинација се повећао брзо растући облик рака дојке, тзв. „Turbokrebs“  (Извештаји патолога и сталних гинеколога).

Вишак морталитета од почетка масовне вакцинације може се коначно објаснити само као низ од вакцинације

Од почетка вакцинације искусили смо високу стопу смртности која није виђена од Другог светског рата, што се не може објаснити инфекцијама Ковид-19, топлотним таласима или мерама закључавања. Према Дестатису, 2021. умрло је 1.001.600 људи, што је 8% више него 2019. године. У 2022. умрло је 59.000 људи више него 2021., што је додатних 5,8% у односу на „рекордну“ 2021. Просечан животни век је већ значајно опао за 0,67 година од 2019. (Дестатис као основа) и број изненадних смрти се повећао за фактор 10 према подацима КБВ-а (конференција за штампу Тома Лаусена у Берлину 12.12.2022.). (Tom Lausen Pressekonferenz Berlin 12.12. 22).

Количина ових неочекиваних смртних случајева, као и бројна смрт млађих људи, могу се коначно објаснити ефектима „вакцинација“, јер ни климатске промене, ни топло лето ни инфекције Ковид-19 не могу да зауставе екстремна повећања управо од почетка примене 1. и 2. („бустер“) појачања. Ово је такође требало да доведе до моменталног повлачења са тржишта ињекција које манипулишу генима које су уведене као „вакцине“ без довољно клиничких испитивања и упркос недостатку заштитног ефекта против инфекције.

Према речима портпаролке лекарског удружења Хипократове заклетве, др. Соње Реитз научно више није одржива , пошто су стрма повећања вишка морталитета директно након 2., 3. и 4. вакцинације, у корелацији са почетком вакцинације у дотичном узрасту и за то такође нема других убедљивих објашњења.

Имунолошке и васкуларне реакције, које објашњавају мноштво нежељених ефеката вакцинације и овај екстремни вишак морталитета, као и пад плодности, потврђене су аутопсијама и студијама.

Након неочекиваних смрти у 80 обдукција, аутопсије вакцинисаних особа показале су јасну повезаност вакцинације у 80% (Prof. Arne Burkhard, https://pathologie-konferenz.de/. Шиљци из вакцине пронађени су обдукцијама широм света у свим органима , у тестисима, јајницима, плаценти, нервима и мозгу, што је довело до хроничне упале и аутоимуних реакција тамо. Шиљци из вакцине се сада могу хистохемијски врло добро разликовати од скокова Ковид-19
(Michael Mörz, Vaccines 2022, 10(10), 1651; https://doi.org/10.3390/vaccines10101651)

Безбедносне студије у погледу утицаја на плодност нису спроведене пре условног одобрења тржишта у децембру 2020. или редовног одобрења у децембру 2022. године, иако су хитно потребне пре било каквог одобрења лека или вакцине.  Ове супстанце би могле бити одобрене као вакцине само променом дефиниције термина вакцинација и тако имати користи од поверења које становништво има у вакцинације уопште и омогућиле су милијарде од масовне продаје широм света.

Лекарско удружење Хипократове заклетве и научници стога захтевају моментално повлачење одобрења, моментални прекид вакцинације и строжије казне за научне манипулације, као и контролу студија независне од произвођача.

Анализа нове студије -Bergholz и  Steger : Да ли ињекције РНК KОВИД-19 утичу на плодност мушкараца? Најновије чињенице и перспективе (Do COVID-19 RNA-Injections AffectMale Fertility? Latest Facts and Perspective) https://www.jelsciences.com/articles/jbres1648.pdf
показују значајне недостатке у дизајну студија спроведених студија о плодности, као и у неколико евалуација студија:

 • Накнадне студије о томе су биле прекратке са само неколико недеља посматрања , пошто је познато да развој сперме траје тачно 74 дана плус 2 недеље фазе сазревања, односно укупно око 3 месеца. Поред тога, познато је да се упале и аутоимуне реакције изазване скоковима вакцинације развијају у телу тек недељама и месецима, односно студије су требале да трају најмање 6 месеци.
 • До сада нису прикупљени никакви резултати од пацијената са допунском вакцинацијом или су они намерно искључени из студија, иако је већина људи такође примила 3. и 4. вакцинацију, па чак и масивне таласе смрти након 1. и 2. допунске вакцинације у Немачкој и широм света, како међу младима тако и међу старијима, а вишак морталитета је у сталном порасту.
 • То доказује да није довољно прегледати само првих неколико недеља након вакцинације, већ да су дугорочни ефекти вакцинација против корона вируса веома чести и озбиљни и представљају ризик по здравље становништва.
 • Или су ове „студије“ једноставно погрешно протумачене у резултатима, игнорисањем добро познатих научних чињеница, као што је да се шиљци од вакцинације понекад производе у самим ћелијама током много месеци и уграђују се у њихове ћелијске зидове, где стимулишу упалне процесе у телу,  генеришу реакције против сопствених ћелија и да сугеришу читаоцу да не може бити упале без присуства вируса. За стручњаке, ово изгледа као намерно обмањивање аутора о потенцијалним нуспојавама ових генетски модификованих ињекција.

Ово поставља питање да ли наука, која замагљује или погрешно представља резултате студија, још увек делује научно истинито и политички независно.

Чињенице: У јединој досадашњој студији, која је спроведена током најмање 3 месеца, али и без „појачаних“ („бустерованих“) пацијената, већ је дошло до значајног смањења броја сперматозоида од 15,4% и броја покретних сперматозоида за 22,1%. Све је више притужби на болове у тестисима, отоке, проблеме са пенисом, еректилну дисфункцију и упалу тестиса. У вакцинама са познатом већом концентрацијом модификоване РНК (модРНА) као што је Модерна, било је знатно више болова у тестисима и проблема са пенисом него код других произвођача.

Дају се и оправдања за пад наталитета , као што је општа животна несигурност, али она не издржавају детаљније испитивање , јер је у 2020. било затварања а и егзистенцијалних страхова, као и поплаве синдрома, а да то није утицало на наталитет.

Bergholz и  Steger стога хитно захтевају: „Медицинској науци је потребна ( завршетак лобирања и независне напомене ÄBVHE) реална провера стварне ситуације и мора се вратити разуму и чињеницама заснованим на доказима како би повратила свој нарушени кредибилитет“.

Неконтролисани ефекти „вакцинација“ на формирање шиљака и генетске промене без икаквих безбедносних истраживања унапред

У неколико студија, аутопсије су показале да модификована РНК садржана у „вакцинама“ не само да производи шиљке од вакцинације током неколико дана – како је предвиђено – већ и да су то у ћелијама потпуно неконтролисане количине и такође током недеља и месеци произведене неконтролисане количине шиљака од вакцинације, код неких више, код других мање, тако да се не могу давати изјаве о томе која  доза шиљака од вакцинације заправо делује за коју особу. Поред тога, у ћелијским културама је показано да се модификована РНК такође може интегрисати у сопствену ДНК тела и да се стога такође може пренети на даље генерације, под условом да је уграђена у ДНК заметне ћелије, која је ДНК јајне ћелије и сперматозоида. То може утицати не само на здравље вакцинисаних и њихов животни век, већ и на њихову плодност и здравље потомства у догледно време.

Иако је овај механизам био познат у принципу пре увођења вакцине, није било истраживања о генетској безбедности пре одобрења . Иако доказ уградње у сопствену ДНК тела имамо већ 25.2. 2022 од Алдена ет ал. за специфичну вакцину коју је обезбедио BioTech/Pfizer, вакцинације – које се морају сматрати генским терапијама – нису повучене са тржишта.  

Интрацелуларна реверзна транскрипција Pfizer BioNTech COVID-19 мРНА вакцине BNT162b2 ин витро у ћелијској линији људске јетре; Алден, М ет ал: Curr. Issues Mol. Biol. 2022, 44, 1115-1126.  (Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line;  Aldén, M et al: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line. Curr. Issues Mol. Biol. 2022, 44, 1115–1126.) https://doi.org/10.3390/ cimb44030073  Објављено: 25. фебруара 2022; https://doi.org/10.3390/cimb44030073

Према реномираним правницима и ÄBVHE, ове ињекције које генетски манипулишу, које се продају као „вакцине“, стога се морају сматрати генским терапијама и стога се морају третирати у складу са Законом о генској терапији и посебно строгим законским прописима који се на њега примењују.

Ово је од велике важности за све жртве вакцинације: на пример, произвођач је тада обавезан да докаже да „штета од вакцинације” није последица супстанце (обрнути терет доказивања), док је у случају вакцинације жртва вакцинације мора да пружи овај доказ, који је обично само кроз узорке ткива и аутопсије јасно и недвосмислено могућ.

Лекарско удружење Хипократова заклетва (ÄBVHE) захтева:

 • хитну обуставу вакцинације за Ковид-19 вакцине због огромног ризика за становништво, погледајте и друга саопштења за јавност на aerzte-hippokratischer-eid.de
 • хитан крај вакцинације у Бундесверу због угрожености трупа
 • повлачење означавања као „вакцинације“
 • класификацију и јавно именовање РНК и векторских „вакцина“ као генске терапије
 • преокрет промене у дефиницији термина вакцинација, која је омогућила ову етикету превара и одвела лаковерне људе на странпутицу
 • хитно отпуштање одговорних за одобравање ових „вакцина“ у EMA, PEI, StIKo и надлежног министра здравља
 • истражну комисију која истражује манипулације, непреношење сигнала ризика и лажних обећања у погледу начина деловања и наводне безбедности вакцина, као и
 • строге затворске казне за оне који могу бити доказиво криви, јер је према стручним анализама података о датумима смрти, само у Немачкој 2021. и 2022. умрло више од 100.000 људи од последица ових генских терапија.

 

ВАЖНО ЗА ПОГЛЕДАТИ! Делимично преузето са  https://pure-fertility.com/unfruchtbarkeit-und-spermienqualitaet-nach-impfung/

 • Било је 0% тестирања оштећења плодности мушкараца по приложеној белешци  у паковању и свим кључним клиничким студијама.
 • У свим кључним клиничким испитивањима било је 0% трудница и дојиља.
 • Дошло је до пада концентрације сперме за 15,4% након ињекције РНК.
 • Било је 22,1% смањења укупног броја покретних сперматозоида након ињекције РНК.
 • У свету је забележен пад наталитета од 3-71% 2022. године, у Немачкој 11,5%, што је запањујуће високо у земљама са високом стопом вакцинације (8-13%)
 • Стопа побачаја је била 8-97% након ињекције мРНА, посебно у раној трудноћи
 • Било је око 300% повећања стопе побачаја као резултат ињекција мРНА (америчка војска).
 • Постоје различите наночестице које оштећују плодност и канцерогене наночестице садржане у ињекцијама – укључујући наночестице липида које продиру у ћелије, чија токсичност НИЈЕ претходно проучавана.
 • У великој већини вакцина и серија које су непријављене и потенцијално опасне по здравље и канцерогене, налазе се различити метали и друге нечистоће утврђене од неколико независних тимова професора. Поред тога, са величинама до 90 µм, које нису дозвољене за течности за ињектирање (дозвољено према медицинским стандардима за растворе за ињекције до максимално 5 µм).
 • Контроле серије за усклађеност дозе или контаминацију нису вршене и неће се вршити. Релевантни закони су надјачани државним прописима и Законом о заштити од зараза, а не постоји одговарајућа контрола квалитета
 • Инкорпорација РНК „вакцинације“ у ДНК ендогеним (сопственим) елементима ЛИНЕ-1 доказана је у студијама ћелијске културе, односно вакцинације могу довести до генетских промена.
 • Према америчкој војној бази података за 2021. годину, дошло је до пораста рака тестиса за 369 одсто и повећања неплодности код жена од 350 одсто од када је вакцинација постала обавезна у војсци.
 • Дошло је до пораста рака јајника за 28% (шкотски званични подаци)

лекар  Dr. Sonja Reitz


Анализу из отвореног писма можете повезати и са статистичким подацима о скоку смртности дјеце у Европској унији, прочитајте:

Europa doživljava skok smrtnosti djece od 1580% nakon što je EMA odobrila cjepivo protiv COVID-a za djecu

Zbog prevelike smrtnosti, Njemački liječnički zbor poziva na obustavu cijepljenja

Седам аргумената против обавезне вакцинације. Љекари њемачком Бундестагу јануар 2022

Tucker Carlson,  разговор са истраживачем. Доктор James Thorp је коаутор новог рада о нуспојавама након вакцина против Kовид-19, које су повезане с менструалним и репродуктивним поремећајима.

Пандемијске лажи- ко је крив за преминуле и болесне након пандемије?

Шта нас лажу у главним медијима?