Не дозволите овакве законе код нас, негирање биологије и права родитеља

Можда не примјећујете шта се дешава у свијету, Европи, и иде према нама, и на нашу дјецу. Полако се одузима родитељско право да родитељ одлучује за важне ствари за које је бринуо и одлучивао, у корист „државе“, и „здравља“ дјетета. Некад се то чини на основу нових закона који укидају (правно стандардизована) основна људска права, некад полузаконито и уз помоћ принуде-силе.

Понегдје већ не смијете рећи наглас истину (кажњава се вербални деликт),  или стати у заштиту дјетета којем се нуди често само један пут рјешења нпр. проблема идентитета које има, и то најгори пут.


НЕГИРАЊЕ БИОЛОШКЕ ИСТИНЕ ДА ПОСТОЈЕ САМО ДВА ПОЛА

Канада хапси особе које тврде да постоје само два пола, што је негирање биологије, истинске науке:

14.3.2023. Епоха.хр Канадски средњошколац ухићен због инзистирања на томе да постоје само два спола

16.3.2023. Нулта тачка: Канадски средњошколац кажњен јер је рекао: Бог је створио мушкарца и жену

Ово се догађа због неколико повезаних и испреплетених утицаја у друштву, један је родна идеологија (псеудонаучна родна теорија), други је култура „отказивања“, трећи „woke“ култура (покрет „буђења“). Уз родну идеологију, која сматра да уз полове постоје други идентитети, нуди се и широк спектар сексуалних опредељења. Преко покрета „буђења“ тражи се толеранција и прихватање понашања особа која су била или се и даље сматрају поремећајима или спадају у табуе, под изговором борбе против дискриминације.  При томе се иде толико далеко да такве мањинске групе намећу своје теме у свим сегментима већини, и већина постаје дискриминисана. Култура „отказивања“ користи двоструке аршине наглашавајући шта јој се свиђа, а потискујући агресивно оно што им се не свиђа, до нивоа кажњавања и избацивања особе из друштвеног окружења, и преправљања старих књига које нису више „подобне“.

Родна идеологија („родна равноправност“), кратак увод са списком родних идентитета

За оне који нису досад чули, расположења, појединачна осјећања људи, дужи или краћи поремећаји и одступања од одређеног расположења или стања,  категорисана су званично у „опредјељења“. тј. родне идентитете које други морају да поштују као „званичан“ идентитет, а не као оно што заиста јесу (нпр. промјене у понашању које могу да варирају из минуте у минут и о којима не морамо нужно да обавјештавамо околину).

Карактеристично је да се у овој псеудонаучној идеологији рода, која је пропала у већини држава Запада, признаје да постоји мушки и женски пол, али се у овој „игри“ лако називају и родовима (тако почиње и код нас у законодавству, појам род мијења појам пол). Сигурни смо да играње терминима и подстицање да се одређена животна фаза или расположење утрпа у посебан родни идентитет,  не може попунити празнине у души  и ријешити проблем које осјећа тај дио особа са кризом идентитета. Машта је скоро безгранична и можемо очекивати нове родове у оптицају. Погледајте листу од 72+2 родна идентитета у документу и на сликама испод:

 

 

За неупућене, списак псеудоначних званичних родова -2. дио

ОДУЗИМАЊЕ ДЈЕТЕТА РОДИТЕЉИМА ДА БИ МУ „МИЈЕЊАЛИ ПОЛ“

Канада

Дјевојчица одузета, отац обавијештен накнадно да му је дијете у процесу „промјене пола“. Нису му дозволили да види дијете. Оцу је такође уручена забрана у којој се упозорава да је сваки покушај притиска на кћерку (која постаје дјечак) да одустане од „лијечења“ облик породичног насиља.

Немогуће је физички промијенити пол, израз „промјена пола“ је превара. Оосба која има проблем са идентитетом, облачењем или покушајем промјене физичке спољне манифестације супротног пола, само имитира изглед супротног пола, без функција.

11.1.2020. GlobalNews: Апелациони суд (из B.C.) одбацио је покушај оца  да заустави промену пола детета     Оригинални линк

17.3.2021. National Post: Отац (из B.C.) ухапшен, држан у затвору због вишеструког кршења судских налога због терапије транзиције пола детета     Оригинални линк

Видео- можете укључити (аутоматски или ручно изабран) превод доле десно у менију видеа (тастер „Титлови“)

UK. У Великој Британији средње школе псеудонаучном „теоријом“, тј. идеологијом дјелују на дјецу, а затим (већином) самоиницијативно ускраћују информације родитељима (па и стручним лицима из школе) да дијете користи друго име или да је кренуло у промјену пола

1.4.2023. DailyMail: „Здраво, твоја ћерка је сада дечак… само те обавештавам“: неформални телефонски позив из школе мајци која купује у Вотерстоунсу, који ју је оставио у метежу – упозорење је сваком родитељу  Оригинални линк


ПРЕПУШТАЊЕ ОДЛУКЕ О ФИЗИЧКОЈ ПРОМЈЕНИ ПОЛА (ШТО ЈЕ НЕПОВРАТНО ФИЗИЧКО ОШТЕЋЕЊЕ) МАЛОЉЕТНОЈ ОСОБИ

Србија и неке друге државе:

14.9.2019. Политика: Малолетни могу сами да одлучују о промени пола

Хрватска почиње са хормонским терапијама док је особа малодобна и онда, ако жели наставити, може извршити и операцију кад постане пунољетна. Питање је- како је „струка“ усмјерава и колико јој стварно помаже, ако нпр. знамо да су „чудотворни“ блокатори пубертета исти они „лијекови“ који се користе за хемијску кастрацију сексуалних преступника.  Хормонске терапије за „промјену пола“ су такође врло опасне. Не ради се о балансирању хормона, него претјеривању у супротном смјеру, тачније -не постоје „мушки“ и „женски“ хормони него им је однос другачији, и кад дјевојчици „струка“ форсира појачање хормона који није нормалан за дјевојчице, то је неприродан процес и третман за тијело.

11.2.2023. Средња.хр: Како точно иде и колико је тежак процес промјене спола? За средња.хр појашњава Наташа Јокић Бегић

31.8.2022. Народ.хр: ‘Промјена спола’ у Хрватској обавља се на терет HZZO-a, но не желе открити колико је на то потрошено

Њемачка за сад дозвољава да дијете од 14. година у папирима „мијења пол“. Уколико се родитељ томе противи, одлучује суд:

1.7.2022. Народ.хр: Каос родне идеологије у Њемачкој: И 14-годишњаци моћи ће ‘мијењати спол’ у документима једном годишње


ПРОМЈЕНА ЗАКОНА КОЈИ ШТИТЕ ПОРОДИЦЕ, ЖЕНЕ, ДЈЕЦУ ПОД ИЗГОВОРОМ УГРОЖЕНОСТИ ОД ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПОРОДИЦЕ („ПАТРИЈАРХАТА“), У КОРИСТ РОДНЕ ТЕОРИЈЕ (ПСЕУДОНАУЧНЕ ИДЕОЛОГИЈЕ)

Користећи се тврдњом да је насиље према нпр. женама настало због мржње према женама од стране мушкарца, креирано је медијски и политички окружење у којем државе праве законе против породице, равноправности полова, уводећи посебан правни појам за родно засновано насиље („фемицид“).

Такав појам, уз друге трикове (нпр. ширу дефиницију породице), омогућава статистички „пораст“ насиља у породици према женама, дјевојчицама и дјевојкама, након чега се очекује од друштва повећање нивоа толеранције према родној идеологији, и тада се омогућава увођење преко 70 родних идентитета.

Истополне заједнице се рекламирају као идеалне за дјецу, као да нема насиља у њима, али истина је да такве заједнице имају увећан ниво насиља.

Насиље у нетрадиционалним везама и заједницама је веће него код традиционалних хетеросексуалних породица

ОДУЗИМАЊЕ ДЈЕТЕТА РОДИТЕЉИМА ПОД ИЗГОВОРОМ ДА СУ НЕМАРНИ

Канада

14.1.2022. 021: Оцу забрањено да виђа дете јер није вакцинисан

Нови Зеланд

Одузели дијете родитељима који (из оправданог разлога и страха, прочитајте линкове) нису хтјели да дијете прими крв вакцинисане особе

Oдузето дијете родитељима јер нису хтјели да прима трансфузију крви вакцинисаних особа

Писмо мајке из Канаде посланицима НС РС поводом „закона против породице“

Шведски модел васпитања показао се као неуспјешан