Компилација неких изјава званичника које указују на погрешне потезе у пандемијској здравственој кризи

22.8.2022   Гувернер Флориде Рон ДеСантис, позвао је на укидање обавезне вакцине, осудио наметнуте ковид обавезе и тврдио да би свако ко је био приморан да прими вакцину требало да може да тужи велике фармацеутске компаније или савезну владу.

Рон де Сантис, гувернер Флориде изјавио да се апсолутно ниједан предлог, препорука, одлука Светског економског форума неће поштовати у његовој држави.

20.2.2023. Лекарима на Флориди речено да упозоре пацијенте да вакцине против Kовид-а могу да доведу до срчаног удара или других штетних ефеката.


Алберта, Канада: Премијерка Danielle Smith се извињава невакцинисаним особама и разматра одустајање од свих казнених прогона из периода закључавања

22.10.2022 Danielle Smith, премијерка канадске покрајине Алберта, жели прекинути партнерство регионалне здравствене службе са Свјетским економским форумом Klausa Schwaba. То је партнерство по њезину мишљењу довело до превише проблема и мора бити прекинуто. У јавности је Danielle Smith  постала позната по њезину отвореном критиковању невиђене дискриминације којој су били изложени сви невакцинисани људи. Иако је због тога наишла на критике, она је чврсто одлучила законски заштити људе од било какве будуће врсте дискриминације, на основу њихових медицинских избора када је здравље њихових тијела у питању.

Градска вијећница општине Wест Ниписсинг у Онтариу (Канада) на састанку градског вијећа 22.12.2022, на којем је тема укидање општинског правилника о вакцинацији, каже следеће:
„Свим срцем се извињавам онима на које је ова политика негативно утицала.“
„Ова политика је узроковала много непотребне штете и непријатељства између наших запосленика и заједнице.“
Напомиње да је та одлука, донесена прије годину дана, била погрешна,  да су у тренутку доношења одлуке вијећници знали да цјепиво не спречава пренос вируса, али свеједно су донијели ту штетну мјеру.


27.11.2022 Њемачки министар за здравље се извињава неваксинисанима, каже: „Била је грешка у систему…“.

12.2.2023. ТРАЖИ ОПРОСТ! Немачки министар здравља каже да су ограничења за време КОВИД-а била ИДИОТИЗАМ и грешка

11.3.2023. Servus TV – Влада Аустрије жели рећи да нису знали боље и да то народ треба опростити

1.4.2023. Одлична компилација изјава њемачких и аустријских политичара и здравствених „стручњака“. Ово су главни актери трогодишњег covid терора и јако је интересантно вид‌јети како су им изјаве биле у почетку, а какве су сада:

 


Јапан, 2.12,2022, професор др Масанори Фокушима (Dr Masanori Fukushima) на Универзитету Кyото, упозорава Министарство здравља Јапана да не сакрива и игнорише извјештаје љекара о штети коју наносе вакцине против ковида. У неколико минута износи страшне закључке, да су мРНК „вакцине“ опасне и да ће ситуација са вакцинисанима бити све гора јер „вакцине“ потискују природни имунитет. чинећи људе подложнијим болестима.

16.3.2023 Јапанска влада позвана да хитно открије истину о мРНК и 210.000 прекомерних смртних случајева


Аустралија/Парламент, 3.12.2022- Сенатор Џерард Реник (Gerard Rennick), властима говори о вишку смртности у Аустралији и одбијању анализа података из медицинских база које воде према очигледним закључцима. „Хајде да се претварамо да се ништа није догодило“: