Родитељима и свима заинтересованима за добробит дјеце и друштва

Поштовани родитељи и сви ви који сте истински заинтересовани за дугорочну добробит дјеце!

Опасности „новог доба“ тј. злоупотреба добрих и племенитих идеја које пријете дјеци нису још отклоњене. Оне су све присутније и потребно је да их заједно и на вријеме зауставимо. Неће нам помоћи окретање главе од проблема, кретање линијом мањег отпора, гунђање без акције и ћутање, него рад и вјера у то да заједно можемо ријешити проблеме на најбољи начин.

Одвојите само мало вашег времена дневно или седмичнопосјетите наше групе и странице, информишите се, а затим се активно укључите. То може бити активност од свега пола сата дневно или седмично, али уколико раније нисте били у току и свјесни догађања, будите то од сада. Коментаришите, барем са пријатељима, родбином и колегама, проблеме и теме које нас већ муче, а које су дошле са развојем технологије, уз пропаганду и идеологију из „развијених држава“.

Поред тога, уколико посједујете потребно знање, стручност, лични интегритет и бескомпромисну храброст да дјелујете на ширем плану, учините то самостално, у оквиру организованих група или заједно са нама. Иако је назив нашег удружења Родитељи за права дјеце“, добродошли су сви који желе да се информишу или одмах активно укључе у заштиту права, здравља и будућности дјеце.

Позивамо адвокате и правнике, педијатре и све медицинске раднике, дјечје и школске психологе, просвјетне раднике, политичаре, локалне организације посвећене дјеци и све остале  идентификујте и одбаците индоктринацију која долази из „развијених држава“ и сврстајте се на праву страну страну дјеце, праве науке и смисла живота и друштва.

Оно што заједно урадимо сада утицаће на генерације у будућностиБудућност ваше дјеце јесте важна и то не само вама лично него цјелокупном друштву!

 

Будите у току, информишите се и придружите се ако сматрате да је потребно рјешавати специфичне проблеме заједно са постојећим проблемима нашег друштва у вези са дјецом. Пратите наше медије и друштвене групе

​Уђите на наш Фејсбук профил

Погледајте ТикТок садржај

Web stranica https://roditeljizapravadjece.org