Шта нас лажу у главним медијима?

Шта нас лажу у главним медијима? Пласирана нам је страшна мјешавина псеудонауке и чистих лажи, ево једне листе:

ЛАЖ ПОЗНАТА МЕДИЦИНСКА ИСТИНА
Не постоји лијек за ковид Постоје лијекови и успешне терапије за Ковид-19 и то не само један него више њих. Заједно са главним медијима, плаћеним лобијима, политика нам намеће мјере и вакцинацију као једино рјешење. Наука је злоупотријебљена!!!
„Вакцина“ је потпуно безбједна за дјецу Има читав низ нуспојава међу којима су—смрт, тромбови, срчани проблеми и стерилитет
„Вакцина“ мРНК је одобрена за дјецу Има привремено одобрење, испитивање траје до 2023.год. Такође, утиче/мијења наш ДНК (Шведска студија -фебруар 2022).
Фајзер Бајонтек мРНК је вакцина за дјецу То је експериментална генска терапија, лијек, преварно названа вакцина.
Дјеца су „суперпреносиоци“ ковида Дјеца имају низак степен преноса и благу клиничку слику.
Дјеца оболијевају од ковида и умиру често Дјеца до 12 година имају неупоредиво мање рецептора за SARS-COV-2 у односу на одрасле. Због тога веома ријетко обољевају, клиничка слика је врло блага. Статистика је да умру 2 дјетета (са коморбидитетом) од милион обољеле дјеце. Обични грип преварно идентификују као ковид да би уплашени родитељи вакцинисали дјецу. „Ковид вакцине“ наносе много већу штету од ковида.
Ко прими вакцину не може да се зарази Вакцинисани може да добије и преноси болест.
Вакцинисани не може добити тежак облик Вакцинисани може да добије тежак облик болести.
Вакцинисани не може умријети, ако се разболи Може да умре од болести против које се вакцинисао, и од нуспојава саме вакцине.
Вакцинишите се док траје епидемија Никад се не вакцинише током епидемије јер вакцинисани производе више мутација, постоји и провокативни ефекат у истовременом дориру вакцинисаног са узрочником.
Код вакцинисаног нема мутација Вакцинисани развијају више мутација, јер вирус мора више мутирати да уђе у заштићенији организам.
Вакцинација даје висок степен заштите Ниједна „ковид вакцина“ не штити ефикасно, нпр. за мРНК већ се показало у Израелу и УК.
Вакцинација против ковида ће направити имунитет крда Неке државе су већ одустале, јер су увидјеле на терену истину да вакцине нису ефикасне, то је била пропаганда произвођача који је подметнуо лажне податке (нпр. афера PfizerGate).
Помоћи ће трећа (бустер) доза Кад нешто не ради како треба од почетка, не помаже број повећавања доза, а број антитијела није једини фактор имунитета.
Антитијела су најважнији дио имуног система Тијело „памти“ заразу. Т-ћелије „убице“ могу да ријеше инфекцију и без појаве антитијела. Нашем тијелу су познати корона вируси тако да се дижу IgG и IgA антитијела а не IgM. Антитијела могу да настану и због друге упале или као реакција  (негативна, а не заштитна) на вакцину.
Број антитијела ме штити Не постоје научно одређене табеле које дају ниво (број) антитијела који даје сигурну заштиту.
Имунитет нестаје након 6 мјесеци ако сам прележао ковид Биологија се није промијенила, једном стечени природни имунитет је доживотан на исту верзију вируса. Природно имунизовани, наредни пут нећете бити болесни или ћете имати благе симптоме.
Вјештачка имунизација је боља од природне Ниједна вјештачка имунизација није снажна као наш природни имуни систем, јер вјештачка по дефиницији треба да стимулише природни имунитет.
Вакцина трајно рјешава ковид Никад у историји ниједна грипа ни респираторна болест није искоријењена вакцинацијом, нити је та вакцина ефикасна. Већина „ковид вакцина“ нису опште вакцине. Постоје лијекови који су ефикасни.
Спасиће нас наредне вакцинације против ковида Немогуће, пошто вирус мутира, ове године већ није исти као прошле, а фамилија корона вируса (вирус прехладе, а не грипа)  је са нама од давнина и биће и даље у будућности.
Невакцинисани нас угрожавају Вакцинисана особа може заразити све особе, чак и вакцинисане.
ПЦР тест је златни стандард за ковид Даје огроман број лажно позитивних резултата.  Повећањем броја „случајева“ нарушио је привреду.Избачен је из употребе од USA CDC крајем 2021 године, али сви то игноришу код нас.
Смртност од и заразност ковида је велика У стварности слична сезонском грипу,  старије особе више страдају.
Смртност од „делта“ верзије ковида  је већа Не, кад вирус мутира, он не јача. Не „жели“ да убије домаћина, и слаби јер „жели“ да опстане.
Смртност од „омикрон“ верзије је већа Вирус мутира, слаби, постаје заразнији али и мање смртоносан.
Друга година пандемије грипа У наредној години „исти“ вирус грипа (и прехладе-короне) постаје сезонски. Сви људи који су преболовали имају природни (јачи) имунитет. Не постоји „друга година пандемије“ за вирус.
Можемо поново имати ковид Статистике за вирусе говоре о око 0,5% могућности да се поново заразите и оболите од исте варијанте вируса и увијек су симптоми блажи (као што вам то обећавају „вакцине“ да ће бити блажи симптоми, али  оне то не раде добро као имуни систем и чак вас доводе у додатну опасност).
Тестирају се сви људи Тестирају се само они који имају симптоме при чему тест може бити само помоћно средство за дијагнозу (као и лаборат. налази), а не главно, и сам ковид тест је непоуздан. Дијагнозу мора да даје љекар на основу симптома и помоћних средстава, што је скоро потпуно занемарено.
Они који износе  тврдње  супротне званичном наративу, чак и познати научници,  исмијавају се као „теоретичари завјере“

Противници вакцина не вјерују у науку

Антиваксери су глупи/себични/примитивци/непријатељи

Антиваксери су лобисти који примају новац

Медији плански исмијавају  „теоретичаре завјере“, особе који износе тврдње супротне званичном наративу, стварајући атмосферу у друштву у којој није дозвољена скепса/сумња.

Неки људи су доживјели да имају (или виде) дјецу оштећену вакцинама. Постоје две групе скептика према (ковид) вакцинама- они који не желе више никако вакцине и они који желе слободу избора. Морално је да их подржите у слободи избора упркос неслагању. „Ковид вакцине“ би било паметније забранити- опасне су, а лијекови постоје. Опасне „вакцине“су нам потурили лобисти који зарађују на пандемији.

Нема дискриминације невакцинисаних јер су омогућени тестови Теоретски тестирати треба и вакцинисане,  они су преносиоци,  носе мутације, крећу се свуда без ограничења. У пракси, ПЦР треба избацити, и нема доброг теста.
Маске штите од заразе Маске које се користе (јефтине, памучне) не само да не штите него су и вишеструко штетне за дјецу.
И још много лажи…активирајте ваш критички ум,  проберите информације, потражите их у алтернативним медијима и друштвеним мрежама. Сви који шире горе наведене лажи су непријатељи људске популације, немојте из незнања учествовати у томе са њима…

Напомена: већина тврдњи из табеле је из медицинских уџбеника о вирусима и имунизацији. Остале тврдње су логични закључци и из валидних извора (научних радова), који због обимности нису могли бити наведени!  Истражујте сами и увјерите се да је све написано истина.

ТАБЕЛА- Шта нас лажу у медијима?

Имунизација против КОВИД-19 – непотребна и сувише опасна по здравље

Др. Питер МекКала свједочи под заклетвом да инјекција убија дјецу

Пандемијске лажи- ко је крив за преминуле и болесне након пандемије?

Хитна обустава „вакцинације“- отворено писмо њемачког медицинског удружења 6.2.2023

Ирски савјет за људска права – љекари против „вакцинације“ дјеце против Ковид-19

Научни текстови, књиге и радови против преварних PCR тестова

Маске за дјецу – непотребне и опасне по здравље

Дезинфекција и мјере – непотребне и опасне по здравље