Научни текстови, књиге и радови против преварних PCR тестова

Наше удружење ослања се у подацима из медицинске струке, на удружење љекара и родитеља из Србије,  ЛРНЕ (Лекари и родитељи за науку и етику), који имају податке и научне радове о актуелној пандемији, и који су упозоравали да је PCR тест у верзији која је развијена за пандемију, тешка превара.

PCR тест је коришћен за (индиректно оправдање) уништења привреде и појачања кризе, незаконито затварање, карантин, спречавање путовања и застрашивање грађана. Нобеловац и творац (проналазач) PCR теста, Kary Banks Mullis је, објашњавајући зашто његов PCR тест НИЈЕ дијагностички тест, рекао је: „Са PCR тестом, ако га урадите на „добар начин“, можете пронаћи скоро било шта, у било коме! Такође, тест вам не каже да ли сте болесни.“ Његове изјаве је могуће погледати на линковима:  линк-Altcensored или на ЛИНК-Brighteon).

Превара са PCR тестом, који је форсиран као „златни стандард дијагностике“ (ЛРНЕ)

Постоји документ CDC (САД центар за заразне болести) у којем пише да нису имали изолован вирус у вријеме кад су РАЗВИЈАЛИ ТЕСТОВЕ који су требали да открију вирус. Како су онда провјеравали тест, како су га тестирали и баждарили?

Стављање PCR теста ВАН СНАГЕ као непоузданог, било је најављено мјесецима унапријед!!! Кризни штабови и владе су то игнорисали. О валидности тестова који су употребљавани двије године, није било расправе, нити су уважавани приговори и аргументи појединих моралних и свјесних људи, мада јесу на крају успјели одвести до нажалост прекасног укидања ПЦР тестирања.

Три мјесеца раније, након објаве CDC постало је комплетној стручној јавности дефинитивно очигледно да је бескористан за дијагностику, али чекало се са коначним признањем јер је вијест обичним људима била слабо видљива. Знало се да ће PCR тест бити укинут, ипак, код нас је настављено тестирање са њим док су неке државе раније реаговале. (ЛРНЕ)

Тестирање дјеце са преварним PCR тестовима стварало је „случајеве“, тј. лажне болеснике који нису имали никакве симптоме и представљали су трауму своје врсте (повреде у носу) кад су били често спровођени.

PCR тест није специфичан за SARS CoV2 вирус и може да даје велики број лажно позитивних тестова (ЛРНЕ)

Ковид 19 PCR тестови су научно бесмислени, превод      Изворни линк

Проблем са PCR тестовима, превод      Изворни линк

Бескорисно тестирање, превод      Изворни линк

Да ли је Ковид-19 тест намењен откривању вируса?  превод      Изворни линк

КОРОНА: Стварање илузије пандемије кроз дијагностичке тестове, превод      Изворни линк

2020. Неопходно је ажурирање дијагностичких критеријума „сумњивог случаја“ и „потврђеног случаја“ COVID-19      Изворни линк


Искрено и са разлогом сумњамо у остале врсте тестова који су појавили (брзи антигенски) паралелно са употребом PCR теста, као и у замјенске (нове генерације тестова). Сумњамо у добре намјере и и квалитет нових тестова и сматрамо да се са њима само добија на времену, јер сад етички исправна медицинска струка треба доказивати да ни они не служе добро својој намјени, него настављају превару. Доказивање да не ради посао дијагностике (за који је „модификован“ из своје праве научне сврхе), код PCR теста трајало је предуго, 2 године.

Постоје докази и изјаве да је PCR тест служио за узимање узорака генетског материјала становништва. За сад је широј јавности непознат разлог зашто стране компаније прикупљају генетски материјал наших људи.