Најава: Креативна радионица и хуманитарна акција, децембар 2021!

Поводом наступајућих празника Удружење грађана „Родитељи ЗА права дјеце“ организује неколико хуманитарних догађаја у Бања Луци, Бијељини и Источном Сарајеву.

БАЊА ЛУКА

Креативне радионице за дјецу и омладину ‚‚Празнична честитка за непознате другаре‚‚ Бања Лука / Бања Лука 11-13. Јануар 2022. године

Драги другари, поведите своје родитеље или старијег брата/сестру и придружите нам се у чаробним КРЕАТИВНИМ радионицама гдје ћете моћи да нам се придружите у прављењу насмијаних честитки и сувенира за другаре којима желимо уљепшати празнике. Дјеца цртају, боје, дизајнирају и праве сувенире и хуманитарне честитке ‚‚Празнична честитка за непознате другаре‚‚ које поклањамо социјално угроженој дјеци/породицама, дјеци на лијечењу и дјеци са потешкоћама у развоју.

Честитке и поклоне које направимо и скупимо ћемо поклонити 14.01.2022. године.

ПРИЈАВИТИ се можете путем е-маил-а

Најбоље радове-другаре који учествују у изради честитки награђујемо пригодним поклоном. За другаре који желе да поклоне неку своју играчку непознатим другарима за које спремамо поклоне (играчке које су ваше и које нису поломљене) понесите са собом да уљепшамо празнике другарима који немају.

Креативне радионице организује биће организоване у просторијама Установе за стручно образовање одраслих WMTA Бања Лука, на адреси: Мише Ступара 3, 2. спрат Борик, Бања Лука. Вријеме одржавање радионица: 18-20 часова.

За родитеље и суграђане позив за учешће. Сви који желе подржати организацију овог хуманитарног догађаја могу донирати играчке, слаткише, бојанке и слично тако што ће исте предати 11. 12. или 13. јануара у просторијама Установе за стручно образовање одраслих WMTA Бања Лука, на адреси: Мише Ступара 3, 2. спрат Борик, Бања Лука од 18-20 часова, или извршити уплату на жиро рачун Удружења број: 572 246 0000 912 604 са назнаком „Бања Лука хуманитарна акција“.

Придружите нам се, да заједно празнике учинимо љепшим и бољим!