Најава: Хуманитарне акције-Бијељина децембар 2021

БИЈЕЉИНА

Позивамо Вас на учешће у двјема хуманитарним акцијама које организује удружење грађана „Родитељи за права дјеце“

1. Хуманитарна представа и културно-умјетнички програм за дјецу и одрасле

05.01.2022. године са почетком у 18 часова у великој сали Центра за културу биће одржана Хуманитарна представа Дјечијег позоришта „Маслачак“ из Бијељине „Петар Пан у новогодишњој авантури“, наступ плесног клуба „Мегаденс“ из Бијељине и СКУД-а „Лазарица“ из Батковића. Карте за овај догађај сви занитересовани могу купити на билетарници Центра за културу. Цијена карте за одрасле је 10,00, а за дјецу 5,00 конвертибилних марака. Карте ће бити у продаји од 29.12.2021. године. Сав приход од продаје карата биће уплаћен на рачун за лијечење дјечака Луке Стевановића из Угљевика.

2. Музичко-поетско вече

15.01.2022. године са почетком у 18 часова у Епархијском дому у порти манастира Светог Василија Острошког у Бијељини одржаће се хуманитарно музичко-поетско вече са постављеном корпом у којој ћемо прикупљати новчане прилоге и средства за лијечење дјечака Луке Стевановића из Угљевика. Учесници су: * Црквени хор „Свети краљ Владислав“ из Дворова * Петропавловски појци * Женска вокална група СКУД-а „Семберија“ * Ученици основних школа из Бијељине

Сви суграђани су добродошли да својим учешћем допринесу прикупљању новчаних средства за Лукино лијечење. Вријеме је празника и даривања. Дарумо нашем Луки и његовој породици шансу за побједу.