Одржано предавање о опасностима које дјеци пријете на интернету-Источно Сарајево

На позив удружења грађана „Родитељи за права дјеце“, филијале из Источног Сарајева, организовано је најављено предавање о теми „Опасности које пријете дјеци и младима са интернета и сајбер („Cyber“) криминал“.
Имали смо сјајну прилику да се као родитељи едукујемо о опасностима које дјеци пријете на интернету, начинима како да поступимо у случајевима када дође до нежељених и штетних контаката, а сазнали смо још много корисних информација.
Желимо се захвалити господину Саши Петровићу инспектору Федералног МУП-а на стручном и квалитетном излагању, руководству и стручним сарадницима те Савјету родитеља ЈУ Средње школе „28. јуни“ у Источном Сарајеву те руководству општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево на пруженој руци сарадње, која ће се свакако наставити и у будућности на корист наше дјеце и свих нас.
Источно Сарајево дало нам је одличан примјер како удружени и окупљени требамо дјеловати у најбољем интересу наше дјеце.
Овај вид сарадње настојаћемо реализовати и са другим школама у Републици Српској. Позивамо на саборност у овим временима пуним изазова и чврсто вјерујемо да је директна сарадња родитеља и школе уз подршку локалне заједнице и стручних лица кључ сваког успјеха и васпитању, образовању и заштити живота и здравља наше дјеце.