Писмо мајке из Канаде посланицима НС РС поводом „закона против породице“

У Милтону, на Ваведење Пресвете Богородице 2023. љ. Г.

ДОПИС народним посланицима у НС РС а поводом „Закона о заштити од насиља у породици и насиља према женама Републике Српске“

Уважени,

желим да на сједници на којој се буде гласало за усвајање Закона из наслова гласате ПРОТИВ.

Поштујући ваше вријеме потрудићу се да дам најкраће могуће образложење мог захтјева. Искрено се надам да ћете имати времена и стрпљења да га прочитате до краја уважавајћи чињеницу да је сваки грађанин дужан да се придржава Устава и закона (члан 45. Устава), те да сваки грађанин има право да јавно износи мишљење о раду државних органа, да им подноси представке, те да на њих добије одговор (члан 32. Устава).

Привремено сам настањена и радим у Канади. Ја, као и многи родитељи који заступају традиционалне вриједности и васпитавају дјецу да је породица светиња, свакодневно се суочавамо и свједочимо погубним посљедицама по нашу дјецу и друштво изазваним практичном примјеном закона о родној идеологији, фемициду и сексуалном образовању наметнутом од стране радикалног LGBTQ+ лобија, Drag Queens и родних активиста који су саставни дио законодавне и извршне власти.

Поменутом лобију и родним активистима је дозвољен неограничен приступ нашој невиној дјеци. У јавним школама и библиотекама врше терор на неки од следећих начина :

  • пропагирају и приказују порнографски садржај дјеци (чак и дјеци узраста 4 године старости) и подстичу их да исти упражњавају истичући како је то један од начина да упознају своје тијело;
  • уче их да је нормално да одрасле особе над њима врше полне радње и задовољавају своје страсти, јер је то израз њихове љубави према дјеци;
  • подстичу их да је нормално да се изјашњавају и осјећају као мачке, пси, итд. Имамо генерације дјеце која мјаучу, лају и обављају нужду на начин како то раде поменуте животиње у кутије које су постављене у школским заходима;
  • ословљавају дјецу са “они“ притом укидајући природну подијелу на мушки и женски пол;
  • уче их да родитељи немају права да их васпитавају и да родитељи не знају шта је добро за сопствену дјецу, итд.

Листа поменутог терора није коначна. Нажалост, исти терор се спроводи и од стране здравствених радника, јер се родитељима ограничавају права да одлучују о медицинским захватима у име малољетне дјеце.

Усвајањем овог Закона који је против традиционалне породице јер уводи родну идеологију у породично законодавство, поменути терор ће постати реалност грађана Републике Српске,а самим тим, и реалност вас и ваше дјеце.

Родитељи у Канади се нису предали! Боримо се свим законски расположивим средствима да лукаве законе, који су и овдје на превару усвојени, поништимо и заштитимо своју дјецу и породице.

Има наде за свијетлу будућност наше дјеце! Слиједите борбу родитеља у Канади и искористите олакшавајућу околност да Закон још увијек није усвојен. Заједница је снага!

Не дозволите да будете изманипулисане марионете, него искористите своју моћ и гласајте ПРОТИВ Закона о заштити од насиља у породици и насиља према женама и постаните ХЕРОЈИ ваших предака и будућих покољења. Сачувајте нам породице. Сачувајте нам дјецу.

Са вјером и надом вас поздравља једна традиционална мајка, супруга, кума, сестра и кћерка борца добровољца Војске Републике Српске.

С поштовањем,

(име и презиме овај пут не објављујемо, а писмо и пратећи текст испод добили смо као удружење које тренутно једино покушава да заштити дјецу од овог нацрта закона, и објављујемо га jавно уз дозволу аутора)


За ширу јавност бих додала још неке ствари које нам се свакодневно дешавају:

  • књиге експлицитног порнографског садржаја се намећу дјеци од најранијег узраста у јавним школама и библиотекама, а и у продавницама.

У прилогу је линк удружења Action4Canada, које се на исти начин као и ваше Удружење бори против родне идеологије и линк за SOGI (Sexual Orientation and Gender Identity),

https://action4canada.com/wp-content/uploads/A4C-schools-sexually-explicit-books.pdf

https://action4canada.com/political-lgbtq-activism/

  • иако SOGI није званично курикулум, а самим тим није званично обавезан у школама, школе су дужне да му се повинују и да га спроводе,
  • наставно особље је подлегло сталним притисцима (и страхом од губитка посла гледајући хиљаде радника државног сектора који су добили отказе јер су одбили да узму експерименталну вакцину) родних идеолога и LGBT+ лобија тако да су почели да вјерују да је ова агенда нормална и надмећу се ко ће боље и успјешније да спроводе агенду, нарочито у мјесецу јуну када себе и своју дјецу облаче у одјећу дугиних боја, сликају се и дијеле слике на социјалним мрежама истичући да су поносни што су дио ове приче,
  • католичке школе су, донедавно, одолијевале овом терору, али су се, ипак, повиновале лобистима. Утицај лобиста је толико јак да је, на примјер, лого Halton Catholic District School Board-a у бојама дуге. Свако ко жели да провјери наводе може дa на Facebook страници упише име поменутог одбора и увјериће се,
  • трансџендер наставници постају „нова нормалност“ и саблажњавају родитеље и ученике. У прилогу два од многобројних линкова који приказују једног од ектремнијих наставника средње школе и протесте родитеља против овог наставника. Многи линкови који приказују вишемјесечну борбу против истог су избрисани.

https://www.inhalton.com/parents-believe-controversial-transgender-oakville-teacher-is-returning-to-classroom/

Све напријед наведено је само мали дио свакодневнице кроз коју овдје пролазимо и која чека и вас и вашу дјецу ако не реагујете одмах, како бисте спријечили усвајање срамотног закона.

Када су нас упозоравали људи који су били у посједу информација и знали шта нам се спрема, ми смо мислили да то не може да се деси и нисмо правовремено реаговали. Не дозволите да вас заварају помисли да је Канада далеко и да се овај терор дешава „тамо негдје“.

Молим вас да и ви пошаљете дописе посланицима, да причате о овоме свима које познајете, да их подстакнете да нам се придруже у борби за дјецу. Нема изнимке, ово питање се тиче свих нас.

Морамо се ујединити, једни друге подржати и осујетити погане намјере зликоваца који желе душе наше дјеце. У саборности је снага.

Драга браћо и сестре, не губите вријеме и одбаците став да неко други треба да се бори за вашу дјецу. Не одустајте без борбе, јер нећете моћи чистог образа стати пред своју дјецу, погледати их у очи и рећи им да сте се изборили за њихову свјетлију будућност.

Нека нас све Господ чува и нека нам помогне!

Шта можете учинити? Како се обратити особама које могу да зауставе доношење лошег закона против насиља?

Примједбе на Нацрт закона о заштити од насиља у породици и насиља према женама Републике Српске

Закон против насиља или закон против породице!?

Не дозволите овакве законе код нас, негирање биологије и права родитеља

Зашто ЛГБТ лобистКИЊЕ раде истраживања насиља над женама и децом?

Неприхватљивост термина „фемицид“ у законодавству Републике Српске

Допис Предсједнику РС -за забрану промовисања ЛГБТ вриједности дјеци