Креативна радионица поводом Дјечје недеље 2022

Креативна радионица поводом Дјечје недеље 3.10 до 9.10.2022

 

Након одржане креативне радионице коју је организовало Удружење грађана Родитељи за права дјеце у сарадњи и уз подршку Установе за стручно образовање одраслих WМТА у Бања Луци, а поводом Дјечије недјеље, са задовољством износимо позитивна искуства са овог корисног и лијепог дружења.

Дјеца су имала прилику учити о техникама цртања и сликања уз помоћ Давора Ружића, академског сликара, као и прилику да науче занимљиве детаље 3Д принтања и моделовања. Било је забавно, креативно и весело дружење кроз које су и родитељи имали прилику да се друже и науче нешто ново.

Искористићемо прилику да се од срца захвалимо Установи за стручно образовање одраслих WМТА, те нашим вриједним члановима из Бања Луке који су учествовали и потрудили се да све изгледа овако лијепо, а нарочито нашем новоизабраном потпредсједнику Удружења Зоран Вуковић који је осмислио и организовао ово сјајно дружење.

Поред креативне радионице, у недјељу је одржан и радни састанак наших чланова удружења из Бања Луке те ћемо више детаља о истом објавити наредних дана.

Све животне ситуације су љепше када их дијелимо и проживљавамо заједно стварајући нека нова искуства и лијепе успомене, стога Вас позивамо Вас да неко наредно дружење заједно учинимо још бољим!