„Потреба за раном терапијом Ковида-19, безбедност и ефикасност имунизационих средстава“ др МекКалa

Предавање др Питера МекКалe уз подршку проф. др Јована П. Антовића из Шведске –
„Потреба за раном терапијом ковида-19, безбедност и ефикасност имунизационих средстава“
одржано на трибини у организацији УГ „Лекари и родитељи за науку и етику“ у хотелу Шумадија 26.11.2021.

Peter A. McCullough, MD, MPH, FACP, FACC, FCCP, FAHA, FNKF, FNLA, FCRS

Светски познат тексашки кардиолог др Питер МеКала (на Интернету лако можете пронаћи биографију тј. CV овог угледног професора), најпознатији и најгласнији заговорник раног амбулантног лечења КОВИД, говорио је о опасностима садашњих вакцина против КОВИД-19.
На предавање су били позвани сви заинтересовани за здравље популације, лекари и медији. Предавање описује и прави преглед најновијих сазнања и података која упућују на најефикаснији одговор против пандемије, као и коментаре о безбедности тренутних имунизационих средстава. Уз сваки закључак са предавања су приложени кључни документи.

У септембру је изашла књига „COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey“ („Ковид-19 и глобални предатори- Ми смо плен“) за коју је др Питер МекКала писао предговор.


Закључци предавања:
– природни имунитет је неприкосновен и дуготрајан, ко једном преболи Ковид 19 нема потребу за вештачком имунизацијом,
– већина становништва је врло вероватно већ стекла природни имунитет,
– Kовид-19 је (доказано) могуће лечити, а могућности терапије су све бројније,
– раном комбинованом терапијом доказаном у пракси врши се рани третман углавном пацијената са развојем теже клиничке слике,
– пацијенти са лакшом клиничком сликом могу да се лече од куће, у САД-у постоји водич за кућно лечење који је слободан за преузимање широм света „A Guide to Home-Based COVID Treatment -Step-By-Step Doctors’ Plan That Could Save Your Life“ (Водич за кућно лечење КОВИД-а – план лекара корак по корак, који би вам могао спасити живот(updated 6/26/2021). / (updated 2/2/2022 ).  У писању ове књиге др Питер МекКала је био један од уредника.
– због могућности и ефикасности лечења, употреба садашњих недовољно испитаних и неефикасних вакцина против Kовид-19 није потребна, не треба се ослањати на њих
– нема потребе за маскама и закључавањем.


Извештај медија (транскрипт видеа) са видео предавања можете прочитати на овде-ЛИНК

Погледајте видео (на тастеру CC можете укључити латинични или ћирилични превод):