Децу вам нећемо опростити/ ВакциНацизам неће проћи (поклон књига – бесплатно преузимање)

Извод из књиге

…не могу да пређем преко најава могуће вакцинације против вируса корона. Струка каже да се до вакцина не долази ни лако ни брзо. Према познатим и јасно дефинисаним протоколима потребно је да прође дуг период од лабораторијских испитивања самог вируса (што се од избијања пандемије ради у многим лабораторијама), претклиничких, до коначних клиничких испитивања дејства вакцине и могућих нежељених ефеката, за шта је потребно неколико година (у већини случајева од осамнаест месеци до пет година, а неретко испитивања трају и по десет година). Претклиничка испитивања подразумевају примену узорака на животињама, а клиничка на хуману популацију и то кроз три или четири фазе. Суштина је добити делотворну, али и безбедну вакцину. Зашто ово наглашавам? Стиче се утисак да се
некоме жури са вакцинацијом против корона вируса, али не из хуманих побуда, већ из разлога остваривања огромног профита, и да се ствара атмосфера неопходности вакцинисања, чак и недовољно испитаном вакцином. Подсетио бих на сличну ситуацију са вакцином за тзв. свињски грип и, на сву срећу, потпуни фијаско заговорника вакцинације, јер народ није насео на приче тадашњег вакцинашког лобија из врха државе. Међутим, сада позив на вакцинацију може бити радикалнији, може бити укинута могућност избора – хоћу или нећу да се вакцинишем.

Линк на страницу једног од аутора, за преузимање књиге, са описом

Напомена: Препоручујемо да књигу користите као референцу на важне научне, медицинске и етичке податке, јер није нужно да се сложите око осталих тема наведених у књизи. Ограђујемо се од осталих ставова аутора, везаних за дио текста који није стручно-медицински.