Једномесечни дечак преминуо од крвних угрушака након што је примио крв вакцинисане особе

„Cornelia Hertzler из Hot Springsa у Монтани родила је Александра 3. јануара 2022. Нажалост, Александар је умро 17. фебруара 2022. Мајка је за смрт своје бебе окривила вакцинисану крв коју је дечак добио у болници и од које је добио фаталне угрушке, а болница покушава да цео случај гурне под тепих и сакрије од јавности чињеницу да је дечак икада био код њих…

Према америчком Црвеном крсту, они не означавају крвне производе као да садрже вакцинисану или невакцинисану крв јер вакцина против КОВИД-19 не улази у крвоток и не представља безбедносни ризик за примаоца.  „Иако су антитела која производи стимулисани имуни систем као одговор на вакцинацију у крвотоку, стварне компоненте вакцине нису“, рекла је Jessa Merrill, директорица биомедицинских комуникација Црвеног крста.

Према студији коју је подржало Министарство за истраживање, иновације и дигитализацију Румуније и која је објављена на сајту НИХ-а, мРНА вакцине се може открити у крви 15 дана након вакцинације, супротно тврдњама Црвеног крста.

Студија у Италији открила да је 94% људи који су доживели нежељене ефекте након што су примили мРНА вакцину имало абнормалну крв и стране супстанце месец дана након вакцинације.

 

Прочитајте више на Борба за истину, 16. 12. 2022, или немојте ако нисте сигурни да можете да поднесете текст и пратеће фотографије бебе:

Једномесечни дечак преминуо од крвних угрушака након што је примио крв вакцинисане особе

Beba umrla od zgrušavanja krvi nakon što je bolnica odbila transfuziju krvi nevakcinisane osobe

Да ли постоји проблeм у крви вакцинисаних?

Oдузето дијете родитељима јер нису хтјели да прима трансфузију крви вакцинисаних особа